D.U.L.T Feat. GuaBlog.Com, Apesal.com

ArgHhh! Stress!!! .. Apesal Kuar Thumnail BlogSerius Lak!

Aku Tatau Apesal,Dari arituh lagi, bile aku click like or send button kat main page kuar thumnail blogserius.... aku dah buat macam2 nak kasi repair... review pasal obe yg jadi aku punye sumber inspirasi pun aku dah buang,gamba blogserius pon aku dah buang.. tah aku tataw.. kalau ade sape2 yg tau, tolong btaw camne nak repair... da la ramai kawan aku layan blogserius, kang kate aku tmpang glemer.. tahi betul la...

 sorry obe.. ade mase jom minum2.. ;p





DoULikeThat ?

2 comments:

Alongxp.com said...

apsal aku buat tak keluar pon gamba blogserius? aku try paste url blog ko atau url mana2 entri, tak kua pon gamba blogserius,bl aku tekan button send kat blog ko ni pon,tak keluar pon gamba blog serius tu? cache pc ko atau cache blog ko kot yg buat jd gitu

Qairel Latif said...

kau buat oke ke?.. sebb aku buat like kat mainpage kuar thumbnail blogserius.. aku dah clearkan sume cache.. ie,firefox,chrome..

Do.U.Like.That Feat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...