D.U.L.T Feat. GuaBlog.Com, Apesal.com

D.U.L.T - Pokok Yang Ingin Menjadi Hot Babe!

Pokok ingin masuk ke blog ini dan di kategorikan sebagai Hot Babes!





DoULikeThat ?

D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik Part 4

Sambungan D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik...

D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik Part 3

Sambungan D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik...

D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik Part 2

Sambungan D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik...


D.U.L.T - Bussiness Card Yang Unik

Halu,di sini ade beberape rekaan bussiness card yg sangat unik. Kepade mereka yg inginkan kelainan dalam membuat bussiness card, boleh lah try amik design2 nih. ;)


D.U.L.T - Gambar Rawak Dari Internet Part 3

Sambungan D.U.L.T - Gambar Rawak Dari Internet...

D.U.L.T - Gambar Rawak Dari Internet Part 2

Sambungan D.U.L.T - Gambar Rawak Dari Internet...

D.U.L.T - Ciptaan Pada Masa Dahulu

Ini adelah gambar2 ciptaan pada masa dahulu, ianya mungkin membantu ataupun ianya adelah tidak berguna pun.

Aku tatau ape fungsi nih. Mungkin untuk mengelak silau.

D.U.L.T - Lukisan Menggunakan .. Niple/Puting!

Lukisan seni ini telah dihasilkan oleh seorang seniwati bername Kira Ayn Varszegi yang mempunyai cara tersediri untuk melukis. Dier menggunekan kedua-dua putingnye atau bahase lainnye adelah niple untuk melukis setelah melumurkan cat ke puting tersebut. Ianye telah menjadikan sesuatu seni yg menarik. Jom tengok.

Cara Mudah Untuk Menjana Wang Dari Blog!

Salam, disebabkan aku tatau ape nak buat hari nih, so aku cite sikit pasal ape yg aku bace beberape hari lepas. Cite bermule camnih, mase tgh blogwalking, aku terjumpe satu artikel .. ke iklan. aku pon x bape nak pasti .. tp yg pasti pasal menjana duit dari internet. Iklan nih sangat menarik dimane dier ade menunjukkan beberape keping check yg dier dapat. Dari puluh ringgit ke ratus dan ke ribu. Ape yg aku rase dier kelentong adelah, tapi aku tataw la mmg betul ade yg boleh buat cam ape yg dier kate.

Dier kate :

1. Hanya menghabiskan mase 1-2 jam sehari dengan pendapatpatan lumayan.
2.Kalau 1 blog anda mendapat Rm1k, Kalau 5 Blog Anda akan dapat rm5k lah.

D.U.L.T - Seni Tangan Super Kreatif Part 2

Sambungan D.U.L.T - Seni Tangan Super Kreatif...


D.U.L.T - Google Vs Facebook Office

Halu, kat sinih ade beberape gambar antara office facebook dan office google. Sebenarnye ade je lagi gambar2 office2 yg len, cam twitter dan len2. Cume aku tertarik antara dua nih je. sebb aku tertarik adelah facebook tempat aku connect kan diri ngan mmber2, tempat tau exam2 dan google tmpt aku cari esemen dan research sebelum buat entry. Jom tengok gambar2 nih.. 

Google Office

D.U.L.T - Kereta Dua Alam

Untuk mereka yg terlalu kaye dan tataw nak buat ape ngan duwet. Mereka boleh membeli kereta ni, kelebihan kerete nih ialah, ianya boleh bergerak di atas darat dan juga di atas air, kerete dua alam seperti movie rozmey dua alam.

D.U.L.T - Seni Tangan Super Kreatif

Selain daripade seni mengecat badan tanpa berbaju. Seni mengecat tangan juga ade, di mane tangan akan di cat untuk menjadikannye berbentuk seperti haiwan. Jom Tengok gambar2 tersebut, kerana ianya adelah super kreatif dan menarik.

Penat + Tido Lambat + Cirit

Aku tido seharian hari nih selepas balik melepak kol 6pagi semalam. Boleh plak aku keracunan makanan semalam... aku pun tatau macam mane boleh jadi, maybe sebb perut aku yg tak tahan.. sebb aku tgk org len ok jek...sejak aku berblog, aku dah tak tido malam.. letih teramat tahap tumbukan pendekar laut 1juta hp.. aku mmbuat keputusan ari tuh.. ari isnin(25/12/2011) dan selasa(26/12/2011) aku nak rehat... Dan aku akan sambung update post dalam kol 1-2pagi ni(27/12/2011).. dan ini adelah lagu untuk aku dan sape2 yg penah masuk ke blog aku.. pe2 tahnks a lot sebb sudi lawat blog aku yg x bape nak best sangt.. jom nnyanyi lagu nih same2..;) .. lyric kat bawah..

Bruno Mars - The Lazy Song




"The Lazy Song"

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up
Then stare at the fan
Turn the TV on, throw my hand in my pants
Nobody's gonna tell me I can't

I'll be lounging on the couch,
Just chillin' in my snuggie
Click to MTV, so they can teach me how to dougie
'Cause in my castle I'm the freaking man
Oh, oh

Yes I said it
I said it
I said it 'cause I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Ooh, hoo, ooh, hoo, ooh, ooh-ooh
Nothing at all
Ooh, hoo, ooh, hoo, ooh, ooh-ooh

Tomorrow I'll wake up, do some P90X
Meet a really nice girl, have some really nice sex
And she's gonna scream out: 'This is Great'
(Oh my God, this is great)
Yeah

I might mess around, get my college degree
I bet my old man will be so proud of me
But sorry pops, you'll just have to wait
Oh, oh

Yes I said it
I said it
I said it 'cause I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

No, I ain't gonna comb my hair
'Cause I ain't going anywhere
No, no, no, no, no, no, no, no, no, oh

I'll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah-eah

Oh
Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Nothing at all
Nothing at all



DoULikeThat ?

D.U.L.T - Babes With Body Paint Only Part 2

Sambungan Babes With Body Paint Only...

D.U.L.T - Gambar Rawak Dari Internet

Beberape Gambar Yg Di Ambil Rawak Dari Internet, Kredit Kepade Photographer Berikut.

D.U.L.T - Gambar-Gambar Kemalangan Tahap Umum

Gambar-gambar kemalangan ni adelah daripade syarikat2 insuran. Gambar2 ni adelah bertujuan untuk claim insuran sebagai bukti mereka kemalangan dan inginkan insuran.
Jangan risau gambar nih tak sengeri blog kariNgeri. Boleh di tonton sambil makan. ;)



D.U.L.T - Gambar-Gambar Kemalangan Tahap Umum Part 2

Sambungan D.U.L.T - Gambar-Gambar Kemalangan Tahap Umum...

D.U.L.T - Xray Pade Mase Yang Salah

Beberape Xray Di bawah Adelah Di sebabkan Beberape Kes Yang Pelik.

D.U.L.T - 15 Penyakit Yang Pelik Di Seluruh Dunia

Ok people, below is the 15 Weird Diseases From all around the.. What? .. No.. santau/santet/kenan tak termasuk sebab tuh termasuk dalam penyakit mistik bukan pelik. Reminder guys, u all should be grateful because u r not one of them, tak bersyukur adelah org seperti aku dulu yg suke buat rebonding tp pk balik, tak kesah la rambut aku kerinting cam ulat gonggok pun at least aku ade rambut dan rambut aku lebat.



PROGERIA
  • a.k.a Hutchinson–Gilford Progeria Syndrome/Hutchinson–Gilford syndrome/Progeria syndrome.
  • Penyakit genetik di mana penuaan telah berlaku di kala usia awal(umo budak tapi nampak tua)
  • 1 daripade 8juta kelahiran dikenalpasti mengidap penyakit ini, ianye adalah sangat rare.

What The... Ini K-Pop Ke ?... Indo Pop? Nasyid? ... -_-

Owh.. Aku tataw nak kategorikan ape kat video nih...
Label ape yg seswai?.. agama?kpop?dakwah? atau Watafak?... We have our own way to dakwah... i dont think this is one of it... Grrr....




DoULikeThat ?

D.U.L.T - Cara Menukar Windows 7 System Properties Logo

Argh! sebenrnye aku nak wat tutorial camne nk format win7 gune pendrive. Beg aku plak hilang!, pendrive dalam beg.. shit lah!

(back to the mood)
Halu, Some of you may have already know how to do it but sharing is caring, sometimes people want to show off in front of their friend, girlfriend or whoever they want, i know the feeling when people you love/stalk/like say " wah!! terernye awak, camne nak buat nih? buatkkan untuk saye,saye nak letak gambar kucing saye... bolehla" and usually i would say " erks.. takdelah terer, biase2 je.meh saye buatkkan ". Listen here boys, girls like boys who know lots about Computer this is ur chance to show them! .. keh keh..


They will sing this song for u boys.. hik hik(berangan lebeh ;p)

D.U.L.T - Ciptaan Pelik Tapi Unik Part 3

Sambungan D.U.L.T - Ciptaan Pelik Tapi Unik ...


D.U.L.T - Ciptaan Pelik Tapi Unik Part 2

Sambungan D.U.L.T - Ciptaan Pelik Tapi Unik ...


D.U.L.T - Ciptaan Pelik Tapi Unik

Ciptaan Pelik Yang Dibuat Oleh Manusia, Walaupun Pelik Ade Antarenye Unik.. Macam2 Manusia Nih..

D.U.L.T - GuaBlog Dah Naikkan Exchange Ratio 700%!

Yeah!!.. Aku punye dah dekat 300%, seb bek dier naekkan.. ;)




DoULikeThat ?

D.U.L.T - Tattoo Nampak 3D Yang Cool~

Cool~... Tattoo nih seolah2 hidup dan boleh di sentuh. Aishh, Jangan terpk nak wat lak, kome nak mandi wajib kang camane.

D.U.L.T - Lukisan Minyak Yang Sangat Teliti, Taraf Digital Camera Part 2

Sambungan D.U.L.T - Lukisan Minyak Yang Sangat Teliti, Taraf Digital Camera....

D.U.L.T - Lukisan Minyak Yang Sangat Teliti, Taraf Digital Camera

Lukisan minyak yg aku rase teliti tahap dlsr kot, sebb aku skali tngok ingtkan gambar yg ditangkap dari camera, skali bukan la. Kalau la aku bleh melukis camnih, jadi pelukis dan jual lukisan. Orang2 kaye suke nih....

D.U.L.T - Tattoo Nampak 3D Yang Cool~ Part 2

Sambungan D.U.L.T - Tattoo Nampak 3D Yang Cool~ ...



ArgHhh! Stress!!! .. Apesal Kuar Thumnail BlogSerius Lak!

Aku Tatau Apesal,Dari arituh lagi, bile aku click like or send button kat main page kuar thumnail blogserius.... aku dah buat macam2 nak kasi repair... review pasal obe yg jadi aku punye sumber inspirasi pun aku dah buang,gamba blogserius pon aku dah buang.. tah aku tataw.. kalau ade sape2 yg tau, tolong btaw camne nak repair... da la ramai kawan aku layan blogserius, kang kate aku tmpang glemer.. tahi betul la...

 sorry obe.. ade mase jom minum2.. ;p





DoULikeThat ?

D.U.L.T - Telur Comel Untuk Yang Tersayang

Wah! Sungguh romantik sekiranye orang yg tersayang buatkan nih. Boleh jadikan "Nasi Lemak Rasa Cinta". Just Do It!




DoULikeThat ?

D.U.L.T - Khas Untuk Penggemar Kokain, Lubang Dalam Mulut

Ini adelah mulut seorang penggemar kokain. Ouch!




DoULikeThat ?

D.U.L.T - Hot Babes From Japan Autoshow

Xbape Hot Tapi Aku Rase dierorg nih Comel!! dan Lebeh Sopan Dari Hot2 Babes Yg Len! .. ;)

D.U.L.T - Iklan Rokok Yang Kreatif !

Penghisap Rokok Mesti Menggemarkan Iklan Di Bawah Ini... Berhentilah Merokok!

D.U.L.T - Kapal Selam Buatan Sendiri

Pasti Dah Ramai Tahu Tentang Ini, Saje Penuhkkan Post KOt2 Ade Yg Tak Pernah Tau Ke...

Sedikit Info :

Name Pembuat : Tao Xiangli
Tahap Pengajian : Sekolah Biase Je
Pekerjaan : Buruh
Berat Kapal Selam : 10 tan
Pencapaian Kapal Selam : 10 meter dalam air
Cost Pembuatan : £2,200

D.U.L.T - Otak Kuning, Adekah Anda Salah Seorang? Cube Lihat ...

Apebile Otak Dah Kuning Dan Tak Sehat, Semuanye Nampak Lucah, Sebab semua gambar di bawah adelah bukan seperti anda fikirkan... Try la tengok, kalau sume gamba anda rase ok je, xde lucah ape pun maknenye ande seorang yg bersih. Kalau tak... Anda seorang berotak kuning dan otak anda perlu dibersihkan... Admit Jelah~ ... kih kih kih .. ;p


D.U.L.T - Otak Kuning, Adekah Anda Salah Seorang? Cube Lihat ... Part 2

Sambungan Daripada D.U.L.T - Otak Kuning, Adekah Anda Salah Seorang? Cube Lihat ...

D.U.L.T - Mati Ketika Membuat Persembahan

Yes people, if they dont perform at that day, maybe they will live until today. Tapi da ajal, nak wat camne kan... Ade video yang aku dah printscreenkan kot2 ade yg nak buffer lembab ke.. Ingat Lah Sebelum Mati! .. 


D.U.L.T - Duit Kertas RM20 Muncul Kembali Pada 2012

Yes,people ia dtg kembali.. sape masih ade rm20 mase dulu?... ye dulu aku pun ade. siap limenet, pastuh aku letak dalam wallet,pastuh aku check2 dalam wallet aku dah xde. Mane tah pegienye. Anyways, sini adelah gamba2 duit pade tahun hadapan iaitu tahun Naga. Mari kite lihat dan tengok duit2 baru ni.


D.U.L.T - Aksi Pasangan Curang Part 2

Sambungan D.U.L.T - Aksi Pasangan Curang ...

D.U.L.T - Aksi Pasangan Curang

Beberapa Gambar Aksi Pasangan Curang!

D.U.L.T - 10 Makanan Peliks Dan Menjijikkan!

Watafak?! Ini pun dipanggil makanan ke... Macam xde makanan len jek..

Amaran Keras!
Sape Yang X Tahan Dengan Jijik Jangan Tengok!.. eeEeUuuWWwwwww ..


Embrio Dan Telur Kuning

D.U.L.T - Kasut Buatan Tangan Yang Cool

Kasut ini dibuat menggukan tangan, bukan mesin.

D.U.L.T - Manusia Dan Haiwan Yang Pelik

Lizzie Velazquex Of Agustin, Texas, Dier nih mesti makan setiap 15 minit untuk teruskan hidup. Dia menderita daripada penyakit pelik yg menyebabkan bdan dier x naik2 berat.

D.U.L.T - Cara-Cara Berkenalan Hot Babe Dengan Betul!

Korang suke kat sorang hot babes ni, tapi tulah. Suke je usha, Usha je suke, Camne???!!!. Sampai bile2 korang takkan dapat kenal hot babe feveret korang!

D.U.L.T - What The Heck Picture?! Part 3

D.U.L.T - What The Heck Picture?! Part 3

D.U.L.T - What The Heck Picture?!

Below is the picture of What The Heck? Feel free to see... ;)

D.U.L.T - What The Heck Picture?! Part 2

D.U.L.T - What The Heck Picture?! Part 2

Do.U.Like.That Feat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...