D.U.L.T Feat. GuaBlog.Com, Apesal.com

D.U.L.T - Cara-Cara Berkenalan Hot Babe Dengan Betul!

Korang suke kat sorang hot babes ni, tapi tulah. Suke je usha, Usha je suke, Camne???!!!. Sampai bile2 korang takkan dapat kenal hot babe feveret korang!




Penyelesaian.

1.Kene carik dier punye twitter/facebook atau blog dier, dengan itu korang akan tau dier nih suke ape, ape yg dier tak suke.

2.Usha member2 dier dulu dan dengan itu korang bleh tau dier nih suke spesis kawan yang macam mane.

3.Kerapkan nampak muke korang depan dier, nampakkan konon2 kebetulan.

4.Ok!, detail2 telah diketahui, bile dier sorg ... gentle pegie tegur. Borak pasal bende2 yang dier suke/dan tak suke, jenis kawan yang dier suke, kerap nampak dier kat tmpt yg korang buat2 cam kebetulan lalu.

Imej :

Yang nih korang bleh pilih, korang bleh berimej cam mane2 pun atau cam member2 dier , atau pun gabungkan care imej korang ngan imej member2 dia. Yang penting selesa...









Contoh Langkah-Langkah Berborak Dengan Data-Data Yang Betul:

1.hye(buat muke mengingati sesuatu)... i cam penah nampak u la... erm, i slalu nmpk u kat tangge monorail.

Dier akan jawab : Laa, u la i slalu nampak, patut cam kenal jek tadi. Eh.. U dok mane eh?... bla bla bla...

(goreng2 ayat, tp jgn sampai hangus)

2.Lapala pulak... kalau makan kat mamak, suke gile pastuh buh kuah campur.. Fuh!

Dier akan jawab : Eh? u suke makan camtuh ke.. i pon terase lapa gak.. hik hik.. u ni saje nak buat i lapa kan.. u da mkn?...

(goreng2 lagi...)

3.I aritu g Zoo, tgk beruang.. cam teddy bear, ingt balik nak beli teddy bear, tp kang kene gelak ngan housemate plak.. hik hik..

Dier akan jawab : Wah!, u ske binatang ke... bestnye pegie Zoo, i teringin nak pegie, klu u beli teddy bear boleh bagi i pinjam.. hihi.. gurau je ;)

(borak2 sampai best.. sampai dier ingt korang kawan yg best.. mintak no. tepon! .. beranikan diri!)

Jawapan X semestinye same, janji fakta dan care korang borak tuh kene menarik... 

Attention : Elakkan dari korang nmpk sangap, buat natural..


Note :


  • Kadang2 bende nih mengambil mase lame just untuk kenal je, kadang2 sakit hati... No Pain No Gain People, Remember That.
  • People.. Halfway Is Better Than Nothing.. Kalau Korang x lepas gak nak kenal , jgn pakse, next time korang bleh jumpe dier lagi.. jgn risau lame2 dier akan ok..
  • Jangan pakse diri korang minat pade bende yg dier minat, cume amik tau je. Jadikan bende korang minat untuk dier pun minat.
  • Jangan amik mase yang lame dalam pengumpulan data




Extra :

Korang mesti ade Xfactor
Contoh :

  • Gile komputer
  • Terer pasal music
  • Bleh men instrument music 
  • Dan lain2 yg bergune untuk menampakkan korang adelah "somebody"





Note-Note Penting!

1.Jangan Cite pasal duit


2.Jangan Terlalu banyak komen2 orang lain(komen boleh sikit2 je, pompuan ske gosip)


3.Jangan Terlalu menunjuk cam korang sorg je tau sume bende(nak cite boleh, tapi cite lebeh kepade sharing bukan menunjuk)


4.Jangan Terlalu memakse(jangan pakse, tapi pujuk, pompuan cair babe!)


5.Be YourSelf, But Don't Show Ur True Identity ( Why?, korang ingt hot babes tuh jujur sangt ke?, banyak bende dier sorok, so why korang nak tunjuk true identity korang, kang x pasal2 pasnih korang malu)


Selamat Mencube Guys, Aku Harap Korang Berjaye!



Do U Like That?

2 comments:

yaya Q said...

awak selalu practic kan ke? =..=

Qairel Latif said...

ngeh3.. mane ade.. sebab dulu saye x pandai ngorat pon.. ;p

Do.U.Like.That Feat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...