D.U.L.T Feat. GuaBlog.Com, Apesal.com

D.U.L.T - Pencapaian Peribadi Saye Sebagai Blogger Mentah

nak share... bagi aku sebagai budak baru belajar yg tatau ape2 pasal blogging.. aku rase seronok bile dapat page view banyak dalam mase 7 hari .. aku rase bnyk la kot sebb dulu2 buat blog 7 hari 12 org je... nway thanks kepada sape yg sudi melawat blog mentah aku ni Dan Special thanks kepade Cik Yaya dan AlongXp .. ;)

Photobucket

4 comments:

yaya Q said...

nak upaaaaah!

Alongxp said...

nk upah je keje yaya tu... slh satu tips untuk menggalakkan google bertemu ngan blog ni, bykkan letak link ke luar, contoh ko mention nama cik yaya pendek n alongxp hensem, ko letak link ke blog cik yaya pendek tu kat nama die tu n link kat alongxp hensem tu... hehehe... org panggil tu sbg inbound n outbound...

yaya Q said...

Alongxp : =..=
waaaaah!nyampah pendek2 ni taw~

Qairel Latif said...

haha... yelah alongx , alongxp hensem, along hensem, abang long hensem.

Cik yaya : ye daling , i nnty celebrate besday tahun nih yg da lepas lame gile... ;p ..

Do.U.Like.That Feat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...