D.U.L.T Feat. GuaBlog.Com, Apesal.com

D.U.L.T - Teknik Penyamaran Photographer

Teknik penyamaran ini digunakan untuk membuat Close-Up terhadap binatang2 liar. Sangat berguna juga sekiranya anda nak buat teknik penyamaran ini di air terjun atau pun di sungai2.





 










Do U Like That?

2 comments:

Alongxp.com said...

aku tak penah lagi sampai camtu... hehehe... ko pasang ads nuffnang tu tak proper lagi tu... kat header ngan kat between post xde lg tu.. anyway ni ha entri ping yg aku cakap mlm td... ping blog korang kat sini dan ping kat sini pon boleh jugak

D.U.L.T said...

haha.. tuh photografer haiwan.. mmg kene camtuh kot.. ;p..
.. okek2 tq.. ;)

Do.U.Like.That Feat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...